Sezoane
Servere
  • Netu
  • Streamhide
  • Filemoon
  • Doodstream
  • Streamsb
The Sarah Jane Adventures Sezonul 4 Episodul 8

The Sarah Jane Adventures Sezonul 4 Episodul 8

Clyde și Rani reușesc doar să scape de roboți.

Regrupându -se cu Gavin într -o cafenea, Clyde deduce că el și Rani au fost lăsați în urmă după ce roboții au răpit pe toți ceilalți, din cauza celor doi fiind „întemeiați” de judecătorul, deși acest lucru nu reușește să explice prezența continuă a lui Gavin. Când Gavin fuge din nou, Rani și Clyde se confruntă cu roboții, care explică că vor „fiul și moștenitorul” (deși Clyde presupune inițial că vor soarele și aerul Pământului); Tatăl lui Gavin – despre care a menționat că și -a părăsit mama când era tânăr – era un prinț extraterestru, iar cu moartea recentă a tatălui său, Gavin este singurul moștenitor viabil al tronului.

Urmărirea lui Gavin Down, Clyde și Rani îi explică situația, convingându -l să -l înlăture pe un inel pe care tatăl său i -a dat -o mamei sale să -i dea; Inelul a acționat ca un bio-damper care a împiedicat pe oricine să-și detecteze moștenirea extraterestră. Cu inelul îndepărtat, roboții îl pot simți, iar el este de acord să -i însoțească înapoi în lumea tatălui său, ultimele sale acțiuni pe pământ fiind pentru a -i numi pe Clyde și Rani un Domn și o doamnă a poporului său.

Odată cu revenirea populației Pământului – fiind trimisă la un „șunt de urzeală” în timp ce roboții au căutat – Sarah și domnul Smith creează înregistrările necesare pentru a afirma că Gavin s -a mutat în Australia, Sarah lăudând realizările lui Clyde și Rani chiar și atunci când erau singuri.

Nume Episod: The Empty Planet (2)
Data Aparitie: 2010-11-02

Comentarii